Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pårørende

Som pårørende er du altid velkommen.

 

Vi vil gerne inddrage dig, som pårørende, så meget som muligt, for vi tror på, at et vellykket rehabiliteringsforløb bedst sker, når der er støtte fra familie og netværk. Derfor inviterer vi gerne til samtaler om forløb og planer, og du kan, som pårørende, deltage i det omfang du har mulighed for.

Det er vigtigt for os, at træningen prioriteres højt. Er du på besøg på et tidspunkt, hvor der skal trænes, er du velkommen til, enten at gå med og se på hvordan vi arbejder, eller vente til vi er færdige.
For at der er kræfter til træningen, er der ofte brug for hvil i løbet af dagen. Det kan derfor, i nogle tilfælde, være en ide at koordinere besøg med personalet.

Er der behov for det, er der mulighed for, at du som pårørende kan overnatte på centeret. Der er indrettet en lejlighed med mindre køkken og bad samt toilet. Det koster 100 kr./døgn.

 Mand bowler

 

Rehabiliteringscenter Ikast-Brande 
Dybdalsvej 1
7442 Engesvang

rehabiliteringscentret@ikast-brande.dk